BEHANDLINGAR

BEHANDLINGAR

 

Alla behandlingar utförs av utbildad personal. Beställ tid för konsultation och vi lägger upp en behandlingsplan just för dej.

 

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING • 60 min/90 min

 

En behandling för dig som behöver en ordentlig djuprengöring av din hud. Behandlingen inleds med en rengöring, peeling, ånga samt por-rengöring. Slutligen får du en lätt akupressur, ansiktsmassage och djuprengörande mask samt dagkräm.

 

ACNEBEHANDLINGDermaceutic

 

Det här är behandlingen för dig som har en acnedrabbad hud. Kombinationen av peeling och avancerade hudvårdsprodukter ger en dramatisk reducerande effekt på de bakterier, tilltäppta porer och missfärgningar som en acnedrabbad hud ofta har. Behandlingen tar kontroll över dina acnesymtom och minskar risken för framtida ärrbildningar. Vi hjälper dig, och ser till att du får rätt produkter för din hemma vård.

 

KEMISK PEELING Dermaceutic

 

Dom här ansiktsbehandlingarna är kraftfulla, och passar dig som vill ha snabba och synliga resultat. Behandlingen inleds med en rengöring av huden därefter appliceras peelen som stramar upp och ger din hud lyster och föryngrande effekt. Behandlingen avslutas med en lätt ansiktsmassage samt dagkräm. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 4 ggr, eller i samband med IPL hudföryngring.

 

MILK PEEL

 

Känns huden glåmig och trött är milk peel något för dig. En quick fix som jobbar på djupet och ger omedelbar lyster.  Den här peelingen är perfekt för dig som vill göra en lättare uppfräschning och fungerar utmärkt om du är lite yngre. Du ser omedelbart resultat.. Slutresultatet är synligast två dagar efter. Den här peelingen rekommenderas om du vill ha en lättare uppfräschning eller vill vara extra fin för ett event. En behandling räcker gott för en snabb fräschör, men är du ute efter ett långvarigt resultat rekommenderar vi en kur. Förutom att ge lyster förbättrar peelingen elasticitet, linjeringar och pigmentering.

 

COSMO PEEL

 

Den här peelingen jobbar på ett djupare plan och är perfekt för dig med grövre hud, stora porer, ärr, pigmenteringar och solskador. Behandlingen görs i en kur om fyra behandlingar beroende på hudens skick. Det här är en starkare behandling, som gör att du ömsar hud. Det bränner till i huden när syran börjar verka. Efter behandlingen appliceras en skyddande kräm och du är lite röd. Krämen ska sedan sitta på i åtta timmar. De första tre dagarna känns huden stel, sedan började den fjälla. Det är viktigt att du använder rätt produkter efter en sådan här behandling.  Så har du ärr eller pigmenteringar efter solskador rekommenderas verkligen den här behandlingen. Då de kan punkt behandla områden, som ärr, med starkare syror.

 

MELA PEEL

 

Rekommenderas för dem som vill behandla och reducera pigmentfläckar, melasma (hormonell pigmentering) och postinflammatoriska pigmenteringar. Behandlingen består av tre steg – Rengöring med Foamer 15 – Activa Peel pH 1,41 och sedan Mela Peel med Mjölksyra, Salicylsyra, Phyticsyra och Kojicsyra, Retinol och Arbutin, pH 2,23. Mela Peel ska sitta på i 2-6 timmar så man går hem med peelingen på. Huden ser ”normal” ut och man kan gå och jobba om man kan tänka sig att gå utan smink. När 6 timmar har gått sköljer man av ansiktet och smörjar in med K-Ceutic, en reparerande och skyddande kräm. Den ska man smörja med morgon och kväll i 3-5 dagar. Sedan börjar man med MELA CREAM som man får med sig när man gör denna peeling. Detta är en behandlande kräm med aktiva ingredienser som behandlar pigmentfläckarna. Man smörjer hela ansiktet morgon och/eller kväll beroende på känslighet. Rekommenderad kur 2-3 gånger med 1 månads mellanrum.Melapeel bidrar till att stimulera huden, ge lyster,  bekämpa uppkomsten av ålderstecken såsom rynkor, fina linjer och ojämn hudstruktur.

 

PRX-T 33 BIOREVITALISERANDE BEHANDLING

PRX-T33 är en blandning av injektion och kemisk peeling, dock helt utan nålar.

Behandlingen kombinerar två ingredienser, TCA och väteperoxid,

som tillsammans levererar en behandling med högre effekt än var och en enskilt.

Behandlingen startar med att huden rengörs ordentligt, efter det applicerar PRX-T33 lösningen och med en speciell teknik

masseras den in lager för lager i huden.

Den ligger på någon minut och tvättas sedan bort med vatten.

En lugnande och vårdande kräm appliceras och behandlingen avslutas med en sk. Ice mask.

Effekten är omedelbar! Huden är fräsch, rosig, fuktfylld och mättad.

Behandlingen kan göras som en enskild behandling eller som en kur för att uppnå större effekt.

Efter behandlingen skall man använda en speciell dag och nattkräm (som ingår i priset) i minst en vecka.

Behandlingen kan utföras på alla hudtyper och under alla årstider då den inte ger ljuskänslighet.

Behandlingen motverkar

Ansikte:

Rynkor och linjer

Torr hud

Förlorad fasthet och elasticitet

Nedsatt fyllighet

Åldrar hud och ojämna pigmenteringar

Ärrbildning

Kropp:

Bristningar

Ärrbildringar

Åldrar hud på hals, dekolletage och händer
PINK SHOOTER

PINK SHOOTER
Pink-Aging är en dermatologisk lösning som består av 56 komponenter som hjälper till att förbättra vitaliseringen

av fibroblastceller, som är de grundläggande strukturella ramarna för vävnader.

 

Behandlingen är bra för:

Fina linjer, föryngring av pannan/hakan, pannlinjer,
Hals, stramar upp hud som tappat sin spänst 
Nasolabiala veck 
Läppstiftlinjer, (smile linjer)
Marionettlinjer.
Lysterhöjande
Förbättrar hudens struktur och elasticitet.

Pink Shooter hjälper till att förbättra vitaliseringscellerna så att du får en föryngringseffekt. Med 19 små micronålar i en förfylld ampull slussas dessa ämnen varsamt ner i din hud, smärtfritt.

Detta ger en hudföryngrande lyster och fukt då det innehåller hög koncentration hyaluronsyra och viktiga ämnen för din huds

föryngringsprocess och glow.

Gör 1 behandling om du vill ha en uppfräschning och lyster alternativt en serie av 2-5 behandlingar för mer djupgående och långvarigt resultat.

Innan behandlingen:

Undvik att använda starka produkter som kan påverka hy och kropp negativt.

Kom med ett rentvättat ansikte utan smink. (går bra med smink på ögon och läppar)

Efter behandlingen:

Låt huden vara i lugn och ro det närmaste dygnet. Rengör endast med rent vatten.

Undvik solljus och fysisk hård träning närmsta veckan. 


CRYPIQ FRYSPENNA

På några sekunder fryser CryoIQ Pen bort Pigmentfläckar-Vårtor-Fibrom- Skintags- Fettknölar- Hemangioma -

Seborroiste Keratose-Leverfläckar m,m med strålande och snabba resultat.

Cryo IQ Pen arbetar med kyla för att effektivt och snabbt reducera godartade förändringar utan att skada frisk vävnad.

Om det är födelsemärken du vill ta bort är det viktigt att du först fått dem bedömda av en läkare.

Det räcker oftast med endast en behandling, sedan är hudförändringen borta
En del känner ingenting och för en del kan det svida och sticka lite (beroende på område).
Det kan även bildas en blåsa över området vilket är normalt och det är Väldigt viktigt att du

inte pillar eller spräcker blåsan! Då finns det risk för infektion.
Slutresultat ses efter 10-14 dagarMICRONEEDLING


Microneedling stimulerar hudens naturliga kollagen, vilket kommer bidra till att återställa hudens tidigare täthet, förbättra texturen i huden och jämna ut rynkor, fina linjer, bristningar och andra hudföroreningar, minska pigment, göra tunn hud lite tjockare, förminska olika typer av ärr och minska utvidgade blodkärl. 

FRANS OCH BRYN

 

Färgning av bryn och fransar inkl plockning av bryn. 

 


 

BOTOX

 

Rynkor är en naturlig del av ansiktet och uppstår i takt med att man åldras. Detta beror på att huden förlorar volym och elasticitet vilket gör att rynkor börjar framträda. Ofta uppstår rynkorna där det finns muskler i ansiktet, t.ex. mellan ögonen, eller på grund av gravitationens effekt på ansiktet. Vissa rynkor kan vara charmerande medan andra kan göra att man ser arg och trött ut vilket kan vara något man själv stör sig på.

 

Botox är ett beprövat läkemedel för att behandla rynkor och har använts i många år med fantastiska resultat. Det är ett läkemedel som verkar muskelavslappnande och kan därmed användas på rynkor som orsakas av musklerna i ansiktet när huden förlorar volym och elasticitet. Dessa rynkor framträder ofta mellan ögonen, i pannan, runt ögonen och runt munnen. Genom att injicera Botox slappnar musklerna av och rynkorna försvinner. 

 

FILLERS

 

För att behandla rynkor är fillers en beprövad produkt som har använts i många år med fantastiska resultat. Till skillnad från botox som man använder på rynkor som orsakas av musklerna i ansiktet använder man fillers mot rynkor som orsakas av att huden i ansiktet förlorar volym vilket gör att rynkor syns. Då fillers är en produkt som används för att ”fylla” huden i ansiktet kan man utöver att behandla enstaka rynkor i ansiktet även göra läppförstoringar, kindbensförstoringar m.m. 

 

MANIKYR

 

Rensning nagelband, slipning, filning och lackning av naglar. 

 

PEDIKYR

 

En grundlig fotvårdsbehandling: Vi slipar, rensar, klipper och lackar tånaglar. Förhårdnader och liktornar avlägsnas. Behandlingen avslutas med en skön massage. En lång och genomgående fotvård för fötter med behov av mycket vård. 

 

VAXNING

 

Vaxning är en gammal och beprövad metod, för att ta bort besvärande hårväxt. När man rakar eller använder hårborttagningskräm; så klyver man hårstrået jämns med huden. Vid vaxning så följer hela hårstrået med ur hårsäck, då slipper man besvärande hårväxt ca 5-7 veckor. Håren är när de växer ut, mjuka och fina, ingen stubb. Inför vaxning bör håren vara minst 1,5 -2 mm. Gärna längre. Är håren för korta riskerar man att man inte får med alla hårstrån. Efter rakning rekommenderar vi att man väntar minst 3 veckor innan man vaxar sig. Håret växer ut i olika "faser".

 


LYXIG HELKROPPSMASSAGE • 60 min

 

Denna massage rekommenderar vi varmt! Vår mest bokade massagebehandling. Din kropp kommer masseras med en klassisk massageteknik, behandlingen inleds med en effektiv ryggmassage och partiell värmebehandling med värmekudde. Allt efter som cirkulationen ökar känner du hur dina muskler släpper från värk och spänningar. Regelbunden massage är en investering i din hälsa. Du blir lugnare, sover bättre och stärker ditt immunförsvar. Behandlingen skräddarsys efter just dina behov. Tips – köp vårat kurkort.

 

HOT STONE MASSAGE • 60 min

 

Denna underbara massage utförs med väldoftande oljor och varma lavastenar som går djupt ner i muskulaturen och ger maximal avkoppling. Detta är en massage som påverkar alla sinnen och måste bara upplevas.

 

SKALPBEHANDLING

 

En skön avstressande akupressurmassage som löser upp spänningar i huvud, axlar och nacke. Massagen sprider värme och ett lugn i hela kroppen, du blir behagligt trött och bör ta det lugnt efteråt.

 

LPG

 

Endermologie är en unik och patenterad teknologi som bygger på samma grundprincip som bindvävsmassage, men är MYCKET skönare och behagligare. Massagen utförs med hjälp av en maskin som med motoriserade rullar och vakumsug masserar hela kroppen. Resultaten av Endermologie-behandlingen är individuella och kan variera från person till person. Behandlingen passar både män och kvinnor. Edermologie används i estetiska, terapeutiska och medicinska behandlingar, metoden förekommer även ofta i sportsammanhang. 

 

Vinsten av LPG är: Ökad blodcirkulation – Ökad fettförbränning – Ökad cellmetabolism – Ökad lymfdränage – Dränering av vätska,slagg och gifter – Ökad kollagenstimulering – Balanserar och återställer kroppens normala funktioner. Fler än 100 miljoner Endermologi-behandlingar har utförts världen över!

 

IPL: HÅRBORTTAGNING – HUDFÖRYNGRING

 

Är du trött på att ständigt behöva raka och vaxa dig? Powerlite600 är en revolution vad gäller hårborttagning och erbjuder permanent hårreducering. Vad är IPL? Powerlite600 bygger på intensivt pulserande ljus. Det oskadliga, långvågiga röda ljuset absorberas av pigmentet (melaninet) i hårstråt och hårsäck och omvandlas till värme. Vid 70 grader förstörs proteinet i de hårceller och hårsäckar som befinner sig i den aktiva fasen av växtcykeln. Därmed kan inte nytt hår bildas. Powerlite600 har inga begränsningar vad gäller behandlingsområden, utan fungerar lika bra i ansiktet som på kroppen. IPL/Hudföryngring är modern teknik som tar din hudvård till en ny dimension. Den reparerar skador och åldrande hud inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba! IPL verkar på djupet i huden och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera till nybildning av kollagen och elastin. Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån. Hudförbättringen fortsätter flera veckor efter avslutad behandling.


ÖRONLJUSBEHANDLING - AVSLAPPNANDE FÖR ÖRON OCH BIHÅLOR

Slappna av med öronljus och upplev en befriande känsla. Lågans rörelser medför luftvibrationer i ljuset som tillsammans med ett lätt undertryck skapar mjuk massage för trumhinnan. Öronen, bihålorna och pannan känns befriade genom tryckutjämning och värme. För de allra flesta kommer känslan relativt omgående efter behandlingen och kan spontant även medföra en lättare näsandning. 

Våra öron är självrengörande men ibland störs systemet av att produktionen av öronvax tillsammans med hudavlagringar bildar vaxproppar. De kan bl.a. leda till beskymmer som t.ex. försämrad hörsel, pip- eller susljud, känsla av lock för öronen. 

Auris öronljus värmer upp örats inre väggar och vaxet mjukas upp. Den uppvärmda luften skapar ett vakuum och ett sug (skorstenseffekt). Detta hjälper till att transportera bort överflödigt vax, vätska och andra föroreningar och dessutom återställs korrekt spänning i trumhinnan. Auris öronljus innehåller propolis och förstärker örats naturliga försvar.